Skip links

Tour of Scandinavia og Viken arrangerer bærekraftseminar!

Tour of Scandinavia og Viken arrangerer bærekraftseminar!

Photo: Kenneth Asbjørnsen / Eventfotografene

Tour of Scandinavia tar bærekraft på alvor. Dette er viktige verdier som vi setter høyt og som vi sammen med våre partnere tilstreber å etterleve i utviklingen av rittkonseptet. Vi ønsker å være en innovativ partner som tar samfunnsansvar, og det er derfor med stor glede vi i samarbeid med Viken Fylkeskommune inviterer deg til et spennende seminar med et program som setter dagsorden for hvordan bærekraft kan utvikles og praktiseres både innen kultur, idrett, næringsliv og turisme.

 

Tid:

Mandag 21. august kl. 14:00 – ca. 17:30

Sted: Byparken (Kirkens Bymisjon) – Halden

Påmelding: innen 14.august til : heidi@siriusevent.no

FOREDRAGSHOLDERE vil bl.a. være:

Gunn Skoge Nygård seniorrådgiver Viken Fylkeskommune – ”TREASoURce”Gunn skal skal snakke om EU-prosjektet TREASoURcE, og hvordan prosjektdeltakelsen gir oss drivkraft til å jobbe med praktiske sirkulære løsninger på lokalt nivå.

Geir Endregaard adm.dir. Visit østfold – ”Skråblikk på bærekraft” Geir er utdannet miljøkjemiker og har siden 1980 tallet jobbet med bærekraft i form av stillinger innen diverse organisasjoner, forskningsmiljøer og nå vitensenteret Inspiria der han også har ansvar for VisitØstfold.

Harald Huysman – tidligere norsk motorsportutøver fra forskjellige grener innen motorsport. Huysman er fortsatt sterkt engasjert i motorsport og er også medeier av Rudskogen Motorsenter. Harald vil gi oss innsikt i hvordan Bærekraft er i fokus innen motorsport. Han vil også fortelle om Klimaavtrykk og tiltak, samt Treasource: sirkulær økonomi prosjekt på Rudskogen.

Roy Moberg daglig leder Ladies Tour of Norway – Tour of Scandinavia Roy vil snakke om hvordan fokuset på bærekraft er implementert i selve rittkonseptet og alle sidearrangementene som blir arrangert i tillegg til selve sykkelrittet.

Ole Johannes Tønnesen eMobility direktør Uno-X – ”Uno-X og bærekraft” Uno-X er generalsponsor for Tour of Scandinavia, og de har et stort fokus på bærekraft, både for selve forretningsdriften og også for de to proffesjonelle sykkellagene for kvinner og menn de drifter. Ole Johannes vil fortelle mer om dette.

Guro Furunes Pettersen festivalsjef – Vinjerock – ”Bærekraftige arrangement” Guro er festivalsjef i i Vinjerock, en festival 1060 meter over havet på Eidsbugarden i Jotunheimen. Hun har en bred bakgrunn fra arrangørfeltet og har jobbet med flere prominente festivaler i det norske festivalmarkedet.

Susanne Klevar kommunikasjonssjef – Coca Cola – ”A world without waste” Coca-Cola Europacific Partners har en ambisjon og plan: «A World Without Waste». Hvordan kan dette være mulig? Vi jobber hver dag med å ta nødvendige grep for å kutte utslipp, finne miljøvennlige løsninger og tilrettelegge for innsamling av alle flaskene vi sender ut i markedet

Påmelding innen 14.august til : heidi@siriusevent.no

Les mer om programmet her!