Skip links

Gratis klima- og energirådgivning til bedrifter

Klima Østfold og kommunene i fylket tilbyr nå gratis klima- og energirådgivning til små og mellomstore eiendomsforvaltere, gårdeiere og bedrifter som eier egne lokaler.

Tilbudet består av fysisk befaring med ingeniør og energirådgiver Knut Olav Knudsen og vil pågå i 2024. Dette er et begrenset tilbud.

Nå kan små og mellomstore eiendomsforvaltere, gårdeiere og bedrifter få objektive råd om hvordan de kan redusere energibruken, spare strømkostnader og finne klimavennlige løsninger for selskapet sitt.

Tilbudet om befaring med energirådgiver er gratis og uforpliktende. Vi gjør oppmerksom på at «først til mølla-prinsippet» gjelder. Påmelding skjer på landingssiden og utrullingen av tilbudet vil skje regionsvis.

– Tilbudet er en del av Klima Østfold og kommunene sitt arbeid med klima og energi. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at bedrifter kan drive mer energieffektivt ved å ta klimavennlige valg. Det er økonomisk smart for den enkelte bedrift og vil i tillegg ha stor miljømessig gevinst for regionen vår, sier Martin Norderhaug, kommunikasjonsrådgiver i Klima Østfold.

Kampanjen er finansiert av Klima Østfold, og arrangeres i samarbeid med Klimapartnere Viken og Simenergi AS. Energirådgivningen er ved ingeniør Knut Olav Knudsen.

Spørsmål til kampanjen kan rettes til: post@simenergi.no.

 

Toppfoto: Arthur Hidden on Freepik