Skip links

ÅPENT FOR PÅMELDING! Klimakonferansen 2023 – Klima og Natur sett i sammenheng

ÅRETS KLIMA-MØTEPLASS FOR KLIMAKONTAKTER, POLITISK LEDELSE OG ADMINISTRATIV LEDELSE

Årets konferanse vil belyse hvordan klima- og naturkrisen må ses og løses i sammenheng og hva det betyr for kommunene og næringslivet i Viken. Vi ønsker å samle politikere, ansatte i kommunene og næringsaktører i Viken til en innholdsrik konferanse med kunnskap og erfaringer fra hele samfunnet.

På dag 1 skal vi se inn i krystallkula for hvordan vi skal få til verdiskaping og gode samfunn i et lavutslippssamfunn som tar hensyn til både klima og natur. På slutten av dagen er det mulig å velge mellom tre ulike studieturer: byvandring i Fredrikstad, eller bedriftsbesøk til Øra eller besøke Hanco-bygget sammen med Klimapartnerne Sørlie Næringseiendom og Re:inventar. På dag 2 skal vi se nærmere på de gode løsningene fra kommuner og næringslivet i Viken, og så dykke ned problemstillinger knyttet til energi, arealforvaltning eller klimatilpasning.  

Klima Østfold, i samarbeid med Klima Viken og Klimapartnere Viken, arrangerer Klimakonferansen 2023 – Klima og Natur sett i sammenheng.

Konferansen er fysisk og finner sted på Litteraturhuset i Fredrikstad 28. og 29. november.

Se programmet og meld deg på konferansen HER!