Skip links

Gartnerpakke Stihl

SØK ETTER MASKIN ELLER KJØRETØY

Gartnerpakke Stihl

Du er her:
← Hele oversikten

Oversikt over Stihl El-maskiner:

Stihl Hurtiglader AL 500

STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

Stihl Blåser BGA 100

Behagelig stille, lett og meget kraftig batteriblåser for proffbrukere, spesielt i bykjerner og lydsensitive områder. Rundt munnstykke, mykt håndtak, tre effektsteg og krok for å henge i belte. Flatt munnstykke for en mer retningsbestemt og kraftigere luftstråle finnes som ekstrautstyr. Brukes med AP-batterier i AP-belteveske og tilkoblingsledning.

Stihl Motorsag tilsats MSA 160 C-BQ 

En batteridrevet motorsag er enkel å arbeide med, stillegående og helt uten avgasser. En batteridrevet motorsag fra STIHL er intet unntak – under dekselet skjuler det seg mye kraft og kvalitet. Skal du arbeide innendørs, i nærheten av naboer eller i miljøer der du må ta hensyn til andre personer, er en batteridrevet motorsag det riktige valget! Det finnes modeller til både fritids- og profesjonelt bruk. Det lavtvibrerende 1/4″ PM3 sagkjede bidrar til høy skjæreeffekt.

Stihl Stangsag HTA 85

Med batteridrevet grensager fra STIHL har du en perfekt hjelper til kapping av grener i stor høyde. Et høyeffektivt STIHL Lithium-lon batteri og en EC-motor som henter ut maksimalt gjør at du effektivt sager igjennom grove grener. Grensagene er lette, stillegående og helt avgassfrie.

Stihl Kappemaskin TSA 230

Hendig batteridrevet kappemaskin for våtkapping, med 230 mm kappeskive. Kan brukes både innen- og utendørs. Maskinen oppnår en kappedybde på inntil 70 mm. Vanntilkobling med kuleventil og slangekobling til våtkapping, spindelstopper, vedlikeholdsfri reimdrift. Leveres med kunstharpiks skive.

Stihl Hekksaks HLA 85

Med dobbeltsidig slipte kniver og dreibart knivsverd går det både raskt og enkelt å klippe høye og brede hekker. Den optimale vektfordelingen gjør STIHL batteridrevet langskaftede hekksakser enkle å håndtere. De kraftige Lithium-lon batteriene og den moderne EC-motoren gir lange driftstider og høy skjæreeffekt – du arbeider enkelt, sikkert og stillegående.

Stihl Gresstrimmer FSA 130 M/AUTOCUT

Kraftig, men likevel enkel batteridrevet trimmer for flatearbeider i seigt gress. Standard utstyrt med trimmerhode med klippediameter på 420 mm, men kan også utstyres med metallverktøy. Maskinen har tre effektinnstillinger og justerbart styre. Kan brukes både med ryggbatteri for lange arbeidsøkter eller batteriryggsekk for AP batterier.

Stihl Hekksaks HSA 94 R

Ekstremt kraftfull, robust profesjonell batteridrevet hekksaks med lav knivhastighet for kraftige kutt. Konstant slagfrekvens selv ved hard belastning. Komplett utstyrt med dreibart multifunksjons håndtak med tre-trinns justerbar slagfrekvens, dobbeltsidig slipte kniver samt påskrudd skjære- og føringsvern. Batteridrift ved hjelp av beltelommen AP med tilkoblingsledning eller bæresystem. Skjærelengde 60 cm.

Stihl Beskjæringssaks ASA 85

Kraftig batteridrevet grensaks for grener inntil 45 mm grentykkelse. Ideell for beskjæring ved kommunale grøntanleggsarbeider, for fruktdyrkere, i planteskoler og for vindyrking. Robust aluminiumshus. Ergonomisk form på håndtaket. Vekt 980 g.

Stihl Hurtiglader AL 300, 230 V/50 H

Til STIHL batterier AP og AR. Leveres med vægophæng i bunden af huset samt kabeltilbagetrækning. Der er driftstilstandsindikator (LED) og aktiv batterikøling. STIHL hurtiglader til alle STIHL Lithium-Ion-batterier. Robust oplader med LED display med drifttilstandsindikator. 230 V, 50 Hz.