Skip links

Fjernstyrte klippere

SØK ETTER MASKIN ELLER KJØRETØY

Fjernstyrte klippere

Du er her:
← Hele oversikten

Raymo

Klipperen leveres som komplett klipperenhet med klippepadde. Så velger man enten ren batteripakke med kapasitet på 4-5 timer klippetid, eller ladbar hybrid. Hybrid leveres med batteri som har en kapasitet på 2 timer klippetid og med motor som lader batteriet fortløpende totalt kjøretid 6-8 timer. Man bytter veldig enkelt hele batteriet/hybridpakken på under 2 min.
Klippepadde har en bredde på 104 cm – og er drevet av 3 separate el-motorer. Hver motor har en egen slureskive på knivene slik at man har sikret seg mot brudd/skader på kniv og motor

Maskinen har 4-hjulstrekk som gjør at den klipper helt opp til 35 grader. Med makshøyde på 51 cm kommer man til klippeområder som under benker, trær, og andre hindringer.

Batteri: Li-Ion, 50,4 V, 120 Ah, kjøretid 4-5 timer, ladetid 9-10 timer, vekt 45 kg
Hybrid: Li-Ion 50,4 V, 56 Ah, kjøretid 2-2,5 timer, hybrid kjøretid 6-8 timer, ladetid 4timer, 208ccm motor, generator effekt 2kW, 45 kg vekt.

Les mer om maskinen hos Nomaco Norge AS

Se video av maskinen:

Se flere bilder (her med slåttebjelke. Klippebredde er 117 cm.):

 

Peruzzo Robofox Electra


Foto: Emaas maskiner og utstyr

ROBOFOX ELECTRA er en selvgående radiostyrt beitepusser med hel elektrisk fremdrift og kutter. Den er svært stillegående, noe som gjør den ideell for bruk i parker og steder hvor folk ferdes. Den er beltegående som gjør at den kan operere i bratte skråninger med helning opptil 50°. Les mer om maskinen hos Elmaas maskiner og utstyr.

Spider E-cross Liner

AD025
Foto: nellemannmachinery.no

Helelektriske SPIDER skråningsklipper er bygget av tsjekkiske Dvorak som har holdt på med skråningsklippere helt siden 2004. Maskinen har to elektriske motorer, en som driver fremdriften (1800 W)  og en som driver klipperbordet (2800 W). Den klipper kontinuerlig, lager lite spor, klipper pent, har konstant firehjulstrekk og lavt støynivå. 7-8 timer driftstid.

Spider E-Cross liner – Nellemann Machinery

(8) Spider E Cross – i terrenget – YouTube

eCROSS LINER_Product sheet EN