Skip links

Gartnerpakke Husqvarna

SØK ETTER MASKIN ELLER KJØRETØY

Gartnerpakke Husqvarna

Du er her:
← Hele oversikten

Oversikt over Husqvarna El-maskiner:

HUSQVARNA Lader QC500

Husqvarna QC500-laderen er optimalisert for rask lading av Husqvarna-ryggsekkbatterier, pluss det integrerte BLi300-batteriet. 500 W effekt med aktiv batterikjøling lader batterier opptil 50 % raskere enn vår QC330-lader, noe som reduserer nedetiden ettersom produktiviteten økes.

HUSQVARNA Løvblåser 536 LiB

Velbalansert, komfortabel og effektiv profesjonell batteridrevet blåser. Maskinens lave lydnivå gjør det mulig å arbeide selv på travle steder. Et enkelt trykk på tastaturet starter maskinen umiddelbart til enhver tid, og cruisekontrollen gjør at du kan ha fullt fokus på å blåse bort løv og rusk. Blåseren har også en boostmodus som gir litt ekstra kraft når du trenger det.

Batterispenning 36 V
Lufthastighet i viftehuset 452.03 cfm
Lufthastighet i viftehuset 12.2 m³/min
Batteri type Li-Ion

HUSQVARNA 536 LiXP Motorsag

For profesjonelt orienterte brukere som vil ha en lett motorsag med høy ytelse. Perfekt for tømrere, entreprenører, trepleiere og fruktdyrkere. Med utmerket ergonomi, høy ytelse og høy kjedehastighet.

Batterispenning: 36 V
Håndtakstype: Standard
Kjedehastighet ved maks turtall: 20 m/s

HUSQVARNA 536 LiPT Stangsag

For profesjonelt orienterte brukere som vil ha en lett motorsag med høy ytelse. Perfekt for tømrere, entreprenører, trepleiere og fruktdyrkere. Med utmerket ergonomi, høy ytelse og høy kjedehastighet.

Vekt på sag er 2,6 kg, og med batteri er den 3,9 kg. Ladetid til ca 80 % er ca 35 min og 100 % ca 50 min.

HUSQVARNA 336LiHD70X Hekkesaks

Kraftig, men lett og velbalansert batteridrevet hekksaks for kommersiell bruk med 70 cm dobbeltsidig sverd som gir god rekkevidde.

Kraftig batteri, Maksimal driftstid, Dreibart bakre håndtak, God rekkevidde.

HUSQVARNA 536LiRX Gresstrimmer

En lett trimmer med høy ytelse for profesjonelle brukere. Perfekt for gartnere, landskapsarkitekter og entreprenører. Har utmerket ergonomi og balanse, 2-veis, roterende trimmerhode og holdbar, børstefri motor. Batteri Batteri type Li-Ion / Batterispenning 36 V / Motortype BLDC (børsteløs).

Klippebredde 40 cm / Vekt uten batteri 3,8 kg / Lett og velbalansert