Skip links

Gartnerpakke Ego Power+

SØK ETTER MASKIN ELLER KJØRETØY

Gartnerpakke Ego Power+

Du er her:
← Hele oversikten

 

– EGO løvblåsere

EGO løvblåsere drives av en børsteløs motor og benytter i tillegg jet-turbinteknologi med stor diameter på rørene for maksimal luftstrøm. Løvblåsere i EGO Power+ serien har regulerbar styrke, der noen modeller også har Turbo-boost-modus for maksimal effekt. EGO kan utkonkurrere de fleste bensindrevne løvblåsere på markedet. De mest krevende jobbene løser toppmodellene som leveres med en behagelig bæresele for plassering av batteriet på ryggen. Med opp til 2 timers virketid får du plenty av tid til å gjøre deg ferdig. Har du ekstra mye å gjøre, lades batteriet på kun en halv time mens du tar deg en pust i bakken. EGO Power+ løvblåsere gjør jobben uten plagsom eksos, ubehagelig vibrasjon og minimalt med støy.

 

– EGO Hekksakser

EGO POWER+ hekksakser drives av EGO 56v litium-ion batterier med like stor kraft som tilsvarende bensindrevne modeller. Et EGO Power+ 56-volt Litium-Ion batteri leverer hele 40% mer kraft enn det ledende 40-volt batteriet. Med EGO hekkesakser får du kraften til bensin uten eksos, støy og ubehagelige vibrasjoner.

 

– EGO trimmere

EGO POWER+ er kraftige trimmere og ryddesager med børsteløse motorer drevet av et 56v litium-ion batteri. Brukervennlighet, ergonomi og kraft gjør arbeidet til en fornøyelse, også helt uten støy! Med driftstider på inntil 210 minutter (3,5 timer) er dette maskiner i en helt egen klasse, og helt på høyde med de store bensindrevne variantene – men altså uten drivstoff, eksos, støy og ubehagelige vibrasjoner.

 

 

– EGO Power+ Proff-batteri

Det nye EGO Power+ Proff-batteriet leverer ytelsen og driftstiden som trengs for krevende arbeidsøkter. Med 56V og 1568Wh får du krefter i fleng, og driftstider opp imot 7 timer. Dette er et fullgodt alternativ til tilsvarende bensindrevne produkter – men uten plagsom støy, eksos og vibrasjon.

 

– EGO motorsager

EGO motorsager klarer selv de vanskeligste jobber.  Motorsagene kutter Trestammer, stokker og grener like lett som en kraftig bensinmotor. EGO motorsager drives av markedets ledende 56V DC litium ion-batterier, og gjør jobben uten plagsom eksos og støy.

 

– EGO gressklippere

Hva er bedre enn bensindrevne gressklippere? En batteridrevet gressklipper, så klart! For å være helt spesifikk – elektriske gressklippere fra EGO Power+. Ikke bare har de krefter tilsvarende en vanlig klipper, men de holder også kostnadene nede. Med en batteridrevet gressklipper vil du oppleve et lavt vibrasjons- og støynivå, samt svært rask ladning (25-60 min).

 

– EGO batterier og ladere

Arc Lithium 56v batteriteknologien fra EGO Power+, leverer en overlegen energikapasitet fra et enkelt håndholdt batteri. EGO sine litium-batterier og ladere varierer fra 2.0Amp til 7.5Amp og leveres enten med standard lader eller hurtiglader, Med EGO ARC litium-ion batterier har du all kraften du trenger for å takle en hvilken som helst oppgave. Ved hjelp av 2 stk 7,5 Amp/h batterier og hurtigladeren så kan f.eks gressklipperen ha kontinuerlig drift.

– EGO multi-tool

EGO Multi-tool består av et motorhode som kan kombineres med en rekke ulike sluttstykker. Et multiverktøy kan tilpasses til ulike oppgaver og roller man normalt ville brukt flere ulike produkter til. Man skifter enkelt, og uten behov for verktøy, ut de ulike sluttstykkene og gjør den om til kantklipper, motorsag, hekkesaks m.m. Multi-tool har også tilbehør som forlenger som gjør at du kan komme til enklere. F.eks for å sage ned grener eller klippe høye hekker. Ego multi-tool fins i ulike pakker, med ulike utvidelser.