Skip links

Elektriske varmesystemer

SØK ETTER MASKIN ELLER KJØRETØY

Elektriske varmesystemer

Du er her:
← Hele oversikten
Elbjörn TF 3EL B

El-Björns integrerte luftfordeler sprer luften rundt i rommet og gir maksimal kastlengde. Kan enkelt henges på vegg med tilhørende opphengskonsoll (tilbehør). Den praktiske konstruksjonen og den lave vekten gjør det enklere ved flytting og transport. Den lave vekten samt formatet gjør den til markedets minste TF-maskin. Maskinen har overopphetingsvern som nullstilles automatisk når maskinen er avkjølt. Trinnløs termostat som regulerer varmen mellom 5 og 35 °C. Har unik lyddemping slik at lydnivået blir så lavt som mulig. Radialvifte som gjør at kastlengde og statisk trykk blir optimalt. Robust konstruksjon i korrosjonsbestandig pulverlakkert forsinket stålplate. Kan stables, noe som gjør at den tar ekstremt liten plass ved transport og oppbevaring. Palltilpasset Ingen utstikkende deler, termostat og innkommende kabelavlastning er beskyttet. Elektronikken er plassert på siden av maskinen slik at den ikke påvirkes av varmen fra varmeelementene. Enkel service Kapslingsklasse IP44 Mekanisk termostat for romtemperaturregulering. Klarer å varme opp rom opp til 80m². Les mer her.

Elbjörn TF15 HV-S
Er utviklet for å varme og tørke mindre rom (kjølende TF 15HV-S fås ved forespørsel). Kan kobles direkte til et fast radiatorsystem, og takler både lav mengder med vanntilførsel og lave vanntemperaturer. Har et svært kompakt chassis for enkel plassering i trange rom og leiligheter. Har mye tilbehør, slik at brukeren enkelt kan endre maskinens luftspredning, varmeregulering og luftstrømning. Leveres med stussplate og 3 stk. muffer, ingen hette. Alt «elektrisk» sitter montert i en luke med fire skruer. Tas denne av, er det fritt fram for å vaske og skylle maskinen ren. Plasseres på gulvet eller monteres på vegg.(230V) – Klarer å varme opp rom på opp til 300m². Les mer her.
Eltrode HKK40 Nordic varmepumpe


Eltrode varmepumpe er en luft til luftvarmepumpe for fossilfri og effektiv oppvarming og byggtørk som er rent elektrisk drevet med markedsledende virkningsgrad.Pumpen kommuniserer via 4G eller Wi-Fi og styres fra riggen eller kontoret.

Fordeler ved HKK 40 Nordic (informasjon fra produsent):
•Meget kostnadsbesparende, målt mot all annen byggvarme.
•Utslippsfri byggvarme med lavest forbruk av energi. Tilfredsstiller alle krav til utslippsfri byggvarme.
•Markedets høyeste virkningsgrad, omgjør 11kW opp til 48kW.
•Byggvarme og byggtørking i ett system.
•Filtrering av byggestøv, selvrensende.
•Lav belastning på byggestrømmen kun 22A under drift.
•Tysk produsert, utviklet for Nordiske forhold.
•Miljøvennlig kjølemedie: R454B
•Markedsledende trykkapasitet på 300Pa og 8000m3/t
•3 lags isolert slangesystem for beste mulig effekt, spredning og tørking.
•Gaffelutsparing på lang og kortside, samt løfteøyer på topp for enkel flyttingog tilpassing på byggeplass.
•Service og vedlikehold følges opp av Eltrode AS. Eventuelle feilmeldingerkommer automatisk opp på Eltrode AS sitt hoveddashbord.