fbpx

Skip links

4. Ladestasjon for maskiner og utstyr

4. Ladestasjon for maskiner og utstyr

You are here:
  • Main
  • Øvrig
  • 4. Ladestasjon for maskiner og utstyr
← All Topics
Cat Hybrid Power Module
Cat Hybrid Power Module er designet for å gi umiddelbar kraft ved katastrofehjelp, til militære applikasjoner, små landsbyer og byggeplasser. Den gir fornybar energi i en enkelt modul som raskt kan sendes til aktuell lokasjon. Modulen inneholder fotovoltaiske moduler som primær strømkilde med energilagring og en «standby-generator» som leverer strøm når PV-energi ikke er tilgjengelig. Les mer her.
Cat Grid Stability Module
Cat Grid Stability Module er et skaler- og flyttbart energilagringssystem. Systemet kan integreres med solenergi eller andre fornybare kilder for å gi kort varighet når den fornybare kilden ikke er tilgjengelig. Cat sitt energilagringssystem kan også gi midlertidig reservekraft til anlegg i tilfelle strømbrudd. Les mer her.
Cat Energy Time Shift Module
Cat Energy Time Shift Module er et skaler- og flyttbart energilagringssystem. Systemet kan integreres med solenergi eller andre fornybare kilder for å gi kort varighet når den fornybare kilden ikke er tilgjengelig. Cat sitt energilagringssystem kan også gi midlertidig reservekraft til anlegg i tilfelle strømbrudd. Les mer her.