Skip links

4. Ladestasjon for maskiner og utstyr

4. Ladestasjon for maskiner og utstyr

You are here:
  • Main
  • Øvrig
  • 4. Ladestasjon for maskiner og utstyr
← All Topics

Cat Hybrid Power Module

Cat Hybrid Power Module er designet for å gi umiddelbar kraft ved katastrofehjelp, til militære applikasjoner, små landsbyer og byggeplasser. Den gir fornybar energi i en enkelt modul som raskt kan sendes til aktuell lokasjon. Modulen inneholder fotovoltaiske moduler som primær strømkilde med energilagring og en “standby-generator” som leverer strøm når PV-energi ikke er tilgjengelig. Les mer her.
Cat Grid Stability Module
Cat Grid Stability Module er et skaler- og flyttbart energilagringssystem. Systemet kan integreres med solenergi eller andre fornybare kilder for å gi kort varighet når den fornybare kilden ikke er tilgjengelig. Cat sitt energilagringssystem kan også gi midlertidig reservekraft til anlegg i tilfelle strømbrudd. Les mer her.
Cat Energy Time Shift Module
Cat Energy Time Shift Module er et skaler- og flyttbart energilagringssystem. Systemet kan integreres med solenergi eller andre fornybare kilder for å gi kort varighet når den fornybare kilden ikke er tilgjengelig. Cat sitt energilagringssystem kan også gi midlertidig reservekraft til anlegg i tilfelle strømbrudd. Les mer her.

Instagrid

Instagrid leverer en mobil strømløsning på 15kg. Systemet har en kapasitet på 2kWh, lades på 4 timer og skal kunne brukes “en hel arbeidsdag”. Les mer her.

Northvolt Voltpack Mobile System

Northvolt har løsningen Voltpack Mobile System. Systemet har en kapasitet på 245 til 1225 kWh. Selskapet har sagt at de vil offentliggjøre flere spesifikasjoner så fort det er mulig. Les mer her.

Nullutslipp AS ZE Line

ZE Line er en mobil løsning på 35 kg som leverer 3kWh og er utviklet av norske Nullutslipp AS. Les mer her.

Offgrid Energy Ingenium SX

Offgrid Energy leverer løsningen Ingenium SX. Systemet er på 85 – 250kg og har en kapasitet på 5kWh til 15kWh. Batteripakken er tilgjengelig for salg nå. Les mer her.

JCB 1,25QE og 1,5QE

JCB har lansert to Power Packs, 1,25QE og 1,5QE med henholdsvis fire og åtte lithium-ion batterier på henholdsvis 23 og 46 kWh. JCB garanterer at etter 2000 ladinger, eller omtrent 10 år, skal de ha over 85 prosent kapasitet igjen. Produsenten ser for seg både lading av elektriske maskiner, men også å gi strøm til lys og sikkerhet på anlegg, da særlig innendørs.

Ekstern hurtiglader
For å lade den nåværende E-Tech-flåten, og den fremtidige, har de også lansert en ekstern hurtiglader for systemer fra 48V til 96V. Den klarer for eksempel å lade opp minigraveren 19C-1E fra null til 100 prosent på 2,5 timer.