Skip links

Demonstrasjon og test av fossilfrie maskiner og redskaper – Buskerud vgs

Demonstrasjon og test av fossilfrie maskiner og redskaper – Buskerud vgs

Share

Velkommen til demonstrasjon og test av fossilfrie maskiner og redskaper

Målgruppe: Bønder og andre landbruksinteresserte, kommuner og næringsliv.

Vi inviterer til demonstrasjon av nye fossilfrie teknikker og metoder på Buskerud videregående skole tirsdag 28. september kl 10.00.

På arrangementet vil det være mulig å teste en rekke fossilfrie løsninger i sitt “rette element”. Vi stiller med alt fra biler og gartnermaskiner, til hjullastere, gravemaskiner, korntørke og flishuggere – fra kjente leverandører.

I tillegg vil en rekke importører kunne svare på spørsmål som kan hjelpe deg i jakten på den riktige løsningen for deg.

Last ned invitasjon her.

Dagen koordineres med arrangementet «Fellesinitiativ for omstilling til fossilfri transport i anskaffelser av varer og tjenester» som har klimarådgivere og innkjøpere i kommunen som målgruppe. Dette arrangementet kan man delta på fysisk på Buskerud vgs fra kl 09.00 dersom du ønsker å få med deg resten av programmet på Buskerud vgs denne dagen. Ønskes fysisk deltakelse, så benytt påmeldingsskjema i denne invitasjonen. For mer informasjon og påmelding for digital deltakelse – klikk her.

 

Program:

09.00 – Webinar: Fellesinitiativ for omstilling til fossilfri transport i anskaffelser av varer og tjenester (les mer om dette arrangementet her)

10.00 – Demonstrasjon og utstilling av maskiner og kjøretøy

11.30 – Lunsj-servering

12.00 – Foredrag:

  • Hvilke fossilfrie løsninger finnes på markedet v/ Gabriel Wergeland Krog, prosjektleder for “Test av fossilfrie maskiner og kjøretøy”. 
  • Kort introduksjon til de ulike fossilfrie maskinene som demonstreres utendørs.

Hele dagen vil leverandørene demonstrere sine maskiner og besøkende kan teste.

18.00 – Demo avsluttes for besøkende.

Arrangementet krever påmelding. Påmeldingsfrist torsdag 23. september kl 24.00. Meld deg på i skjema nedenfor.

Jeg ønsker å delta fysisk på arrangementet «Fellesinitiativ for omstilling til fossilfri transport av varer og tjenester» (digital deltakelse har egen påmelding her: «Fellesinitiativ for omstilling til fossilfri transport i anskaffelser av varer og tjenester»)