Skip links

Inviterer til webinar om gjenbruk av elektronisk utstyr

Sirkulær satsing, reell bærekraft og bedre kommuneøkonomi. Det mange gode grunner til å gjenbruke IKT-utstyr. Lær mer på webinar 27.mai!

  • Målgruppe: dataansvarlige, innkjøpere, økonomirådgivere og klima- og miljørådgivere i kommunene.
  • Tid/Sted: 27. mai kl 10.30 – 11.15

Meld deg på her!

På dette miniwebinaret får du høre hvordan Indre Østfold kommune i samarbeid med Atea sparer klimautslipp og penger på resirkulering og gjenbruk av datautstyr og mobiltelefoner.

Tron Kallum og Rita Tangnes forteller og svarer på spørsmål om hvordan innkjøps- og bruktsystemet for elektronisk utstyr fungerer i praksis og hvilke gevinster det gir for kommunen.

Som første kommune i landet har Indre Østfold, i samarbeid med IT-selskapet Atea, satt seg som mål å gjenbruke og resirkulere alt de har av elektronisk utstyr gjennom 100%-klubben. Våren 2021 begynte de å samle inn gamle pc-er, telefoner, nettbrett, kaffetraktere, radioer, cd-spillere og andre elektriske og elektroniske duppeditter fra kommunale lagre, kjellere og loft. Men historien om Indre Østfolds sirkulære IKT-satsing handler om mer enn å samle inn gamle pc-er. Her snakker vi kommunereform, kulturbygging og økonomi.

Les mer her.