Skip links

Opptak av webinaret «Hvordan etterspørre transport på elektrisitet, hydrogen og biogass i anskaffelser?»

I forbindelse med lanseringen av Felleserklæring for fossilfri transport i anskaffelser av varer og tjenester på Klima Viken kick-off, ble det avholdt et kombinert seminar/webinar for innkjøpere. Her ga initiativtakerne en grundig opplæring i oppskriften for å etterspørre transport på elektrisitet, hydrogen og biogass i anskaffelser.

På webinaret presenterte man veiledningen med forslag til kravformuleringer, og gjennomgår rutiner og eksempler. Caseoppgaver ble også gjennomgått i gruppearbeid i en praktisk opplæring for innkjøpere. Målgruppen for webinaret var innkjøpere, anskaffelsesrådgivere og andre interesserte i kommunene.

Se webinaret i opptak:

Ønsker du å vite mer om prosjektet eller prøve noen av veilederne selv? Da kan du klikke deg inn på www.klimaradgivning.no.