Skip links

Velkommen til kurs i planlegging av solenergi – Indre Østfold, 20. og 27. mars

[cmsms_row data_padding_bottom=»50″ data_padding_top=»0″ data_overlay_opacity=»50″ data_color_overlay=»#000000″ data_bg_parallax_ratio=»0.5″ data_bg_size=»cover» data_bg_attachment=»scroll» data_bg_repeat=»no-repeat» data_bg_position=»top center» data_bg_color=»#ffffff» data_color=»default» data_padding_right=»3″ data_padding_left=»3″ data_width=»boxed»][cmsms_column data_width=»1/1″][cmsms_text animation_delay=»0″]

Kurs i planlegging av solenergianlegg 20. og 27. mars fra kl 1730 – Marker rådhus, Ørje.

I samarbeid med Solenergiforeningen og Norges vel har vi nå gleden av å kunne tilby et nytt dybdekurs over 2 kvelder om solenergiløsninger for din gård. Etter å ha gjennomført dette kurset vil du være bedre forberedt og ha underlagsmateriale til å kunne gå videre i planer om å investere i små og større solenergianlegg.

Dette blir tredje runde i denne kursserien. Du kan se detaljprogrammet Solenergikurs Indre Østfold.

Vi tar forbehold om at det vil bli noen justeringer i programmet for kurset som avholdes i Ørje.

Målgruppen for kurset er bønder som allerede har investert i gårdsvarmeanlegg og ønsker å bli mer selvforsynt med strøm, og bønder som vil se kombinasjonsløsninger av varm og strøm fra solenergi opp mot eksisterende oppvarmingssystemer.

Vi har begrenset kurset til 40 deltakere, så vær rask med å melde deg på – og senest innen 16. mars.

Påmeldingslenke i vedlagte invitasjon, eller direkte HER.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Bjørn Ingar Holmen: Bjorn.ingar.holmen@marker.kommune.no / 917 23 275
Tore Filbakk: Tore.filbakk@norgesvel.no / 920 59 225

Charlotte Forsberg
Prosjektleder Klimasmart Landbruk Øsdtfold
Mobil: +47 92446245
Epost: charlotf@ostfoldfk.no

Velkommen til kurs!Solenergikurs Indre Østfold

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=»50″ data_padding_top=»0″ data_overlay_opacity=»50″ data_color_overlay=»#000000″ data_bg_parallax_ratio=»0.5″ data_bg_size=»cover» data_bg_attachment=»scroll» data_bg_repeat=»no-repeat» data_bg_position=»top center» data_bg_color=»#ffffff» data_color=»default» data_padding_right=»3″ data_padding_left=»3″ data_width=»boxed»][cmsms_column data_width=»1/2″][cmsms_image align=»none» animation_delay=»0″]5330|https://klimaostfold.no/wp-content/uploads/2019/02/Solenergikurs-Indre-Østfold-212×300.jpg|medium[/cmsms_image][/cmsms_column][cmsms_column data_width=»1/2″][/cmsms_column][/cmsms_row]