Skip links

Klimakommunikasjon

Til: Klimakontakter, klimaplanansvarlige, kommunikasjonsrådgivere
Tid: 27. november, kl. 09:00 – 16:00
Sted: Hotell Refnes Gods, Godset 5, 1518 Moss

På denne workshopen skal vi jobbe med klimakommunikasjon. Resultatene fra workshopen skal bearbeides i etterkant og resultere i en håndbok. Gjennom håndboken vil kommunene får et konkret verktøy i sin klima- og energiplanlegging. Håndboken vil blant annet omhandle hvordan man lager kommuniserende planer og tips om klimakommunikasjon hvor kommunen er avsender.

Mona Nilsen fra Østfoldforskning vil lede oss gjennom dagen. Det vil holdes spennende foredrag av klimakommunikatør Jessica Cederberg Wodmar fra JCW Holdbar kommunikasjon og klimapsykolog Christian Klöckner fra Norges tekniske og naturvitenskapelige universitet. Det kommer deltakere fra offentlig forvaltning i andre europeiske land. Verkstedet holdes på engelsk.

Last ned program her.

Påmelding innen 15.11.2018 gjøres her.

Ved spørsmål kontakt Hilde Rønning på epost: hilder@ostfoldfk.no  eller mobil: 95 85 28 43.

Kanskje liker du også…