Skip links

Les Klima, vann og landbruksseksjonens nye nyhetsbrev!

Det er med et stort pågangsmot og stolthet vi vil dele med deg noe av hva vi har oppnådd de siste månedene og hva vi jobber med.

Klima, vann og landbruksseksjonen jobber både lokalt, regionalt og nasjonalt, men også internasjonalt med flere Interreg-prosjekter. Dette gjør vi på Klima, vann og landbruksseksjonen på oppdrag fra våre politikere og Østfold fylkeskommune. Flere av disse kan du lese om i nyhetsbrevet.

Vårt oppdrag er å bedre klima, vann, landbruk og miljø i vårt eget fylke.

Vi samarbeider med mange forskjellige parter for å nå målene våre. Samarbeidspartnere er alt fra store bedrifter som Borregaard, Norske Skog og NCE Smart Energy, til kommuner, forskjellige organisasjoner, andre avdelinger internt i Østfold fylkeskommune, og Sverige og Danmark i våre nevnte Interreg-prosjekter.

Vi har nok en finger med i mer enn man kanskje skulle tro. Men målene er ambisiøse og samtidig kan vi gjøre enda mer. Har du et tips eller en idé innenfor noen av prosjektene våre vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du på nest siste side i nyhetsbrevet, eller på www.klimaostfold.no.

God fornøyelse! Hilsen seksjonssjef Tyra Risnes

Last ned og les nyhetsbrevet her!