Skip links

Første fylke med full dekning

Etter at det er åpnet nye hurtigladere i Fredrikstad, Rakkestad og i Ørje, har vi nå 14 ladestasjoner i Østfold.

Hurtigladere gjør at rekkevidden til elbiler økes betraktelig. Ved en hurtiglader kan elbilen få mye strøm på kort tid, med ladetid på 10-30 minutter og med effekt fra 40 kW og oppover. På grunn av den store effekten som skal leveres på kort tid er dette store og kostbare anlegg. Gjennom felles innsats fra fylkeskommunen, kommunene, Transnova og Fortum, har du nå en hurtiglader innen rekkevidde, uansett hvor i Østfold du måtte befinne deg.
Salget av elbiler stiger med voldsom fart her i landet. Antall registrerte biler er doblet det siste året. Vi ønsker at Østfold skal være et elbil-fylke, og nå ligger alt til rette for det. Når du kan få ladet elbilen din hvor som helst i fylket, blir rekkeviddeangst et fjernt begrep. Det burde bety at flere ser på elbil som et interessant alternativ.
NRK var med på åpningen av «hurtigladekorridoren» gjennom Østfold. Her kan du lese hva de skrev!
Her er lenke til radioinnslag om åpning av «hurtigladekorridoren»